Prototipat amb Axure

He estat trastejant en Axure RP 8, una ferramenta de prototipat.

Una vegada preparats els widgets o llibreries per a la plataforma en la que es vol prototipar es pot generar un prototip d’alta fidelitat amb interaccions que faciliten entendre les funcionalitats que tindrà l’aplicació final.

Amb el prototipat s’inverteix un temps extra inicial en el desenvolupament de software, però permet validar el model quan abans amb el client i els usuaris per evitar problemes en fases posteriors del desenvolupament.

El preu de l’aplicació són 495$, però he sol·licitat una llicència d’estudi gratuïta i en menys d’una setmana me l’han facilitada.

Les proves que he estat realitzant és sobre una aplicació de mòbil per a Android sobre Control d’Addiccions. Per aconseguir el look Material Design d’Android he fet us de la llibreria gratuïta per a Axure “UX Tool Time”.

Prototip App Control d’Addiccions

Deixa un comentari